vervangersbank

informatie voor vervangers
De Clooser vervangersbank zorgt ervoor dat we op een snelle en efficiënte manier vervangingen kunnen regelen en INNOVO werkt samen met de besturen van Kindante en Movare. Coördinator van de vervangersbank is Danny Bouwens.

aanmelden bij de Clooser vervangersbank
Verzamel de volgende gegevens voor de salarisadministratie en laat deze aftekenen door INNOVO, servicebureau. Openingstijden: ma, di, wo, do van 8.30-17.00 uur en op vr van 8.30-12.00 uur (tijdens schoolvakanties afwijkende openingstijden zie homepage).
  • Origineel geldige VOG. Digitaal aanvragen kan door het mailen van voorletters en achternaam, e-mailadres, geboortedatum en functie naar vervangers@innovo.nl en kijk bij FAQ voor meer info;
  • Origineel geldig paspoort of ID;
  • Origineel diploma;
  • Extra aktes;
  • Loonbelastingverklaring;
  • Laatste salarisspecificatie en/of akte van benoeming/aanstelling ( indien mogelijk) i.v.m.  juiste inschaling in salarisschaal.
aanmelden
Ga naar de Clooser vervangersbank en let op dit kan alleen met afgetekende kopieën.
 
wijzigingen
Heb je wijzigingen met betrekking tot beschikbaarheid voor groepen, naw-gegevens, emailadres, telefoonnummer dan kun je dat zelf in Clooser zetten en stuur de wijziging door naar de personeel -en salarisadminstratie (PSA) van INNOVO: insite@innovo.nl. Wijzingen van scholen en het aanleveren van nieuwe documenten kan met behulp van deze link. Heb je langer dan een half jaar niet vervangen voor INNOVO dien je alle gegevens opnieuw aan te leveren.
meer informatie en contact
Heb je na het lezen van bovenstaande informatie nog vragen? Klik hier voor de veelgestelde vragen. Heb je een andere vraag dan mail naar vervangers@innovo.nl. Alleen bij dringende zaken over een probleem m.b.t vervanging op dezelfde dag of dag erna, kun je contact opnemen tussen
07.00-9.00 uur (ma t/m vr) en 20.00-20.30 uur (ma t/m vr en zo) via telefoonnummer: 045-8889499

We wensen je veel succes bij het vervangen binnen INNOVO!
Deel deze pagina linkedin facebook twitter meer