vervangersbank

informatie voor vervangers
De Clooser vervangersbank zorgt ervoor dat we op een snelle en efficiënte manier vervangingen kunnen regelen binnen INNOVO.
Op dit moment werken we met een vaste vervangerspool: de FlexForce. Deze medewerkers hebben een min-max contract voor (on)bepaalde tijd. Wil je werken in de Flexforce, solliciteer dan door een mail te sturen naar werken@innovo.nl onder vermelding van ‘FlexForce’. Wil je geen deel uit maken van de FlexForce, maar wel af en toe vervangen op onze scholen? Stuur dan een mail naar werken@innovo.nl onder vermelding van ‘vrij inzetbare vervangingen’.

aanmelden bij de Clooser vervangersbank
Nadat je contact hebt opgenomen met INNOVO, kun je de volgende gegevens verzamelen voor de salarisadministratie. Laat deze kopiëren en aftekenen op het servicebureau van INNOVO. Openingstijden: ma, di, wo, do van 8.30-17.00 uur en op vr van 8.30-12.00 uur (tijdens schoolvakanties afwijkende openingstijden zie homepage).
  • Origineel geldige VOG. Digitaal aanvragen kan door het mailen van voorletters en achternaam, e-mailadres, geboortedatum en functie naar vervangers@innovo.nl. Let op: om in aanmerking te komen voor een vergoeding van de VOG, dien je een mail te sturen (incl. bijlage betaalbewijs) naar insite@innovo.nl. De vergoeding van de VOG vindt plaats na de eerste inzet in vervangingen.
  • Origineel geldig paspoort of ID;
  • Origineel diploma;
  • Extra aktes;
  • Loonbelastingverklaring;
  • Laatste salarisspecificatie en/of akte van benoeming/aanstelling (indien mogelijk) i.v.m.  juiste inschaling in salarisschaal.
  • Bankpas
  • Beschikbaarheidsformulier
  • Inlichtingenstaat
  • Burgerservicenummer (BSN)
LET OP: indien je langer dan 6 maanden niet voor ons hebt vervangen, neem dan contact op met Manon Storms (045 – 544 71 44) om te overleggen welke documenten nog ontbreken.
 
wijzigingen
Heb je wijzigingen met betrekking tot naw-gegevens, e-mailadres, telefoonnummer of andere gegevens, dan kun je dit per mail naar de personeel -en salarisadminstratie (PSA) van INNOVO: insite@innovo.nl en cc naar vervangers@innovo.nl sturen. 

meer informatie en contact  
Heb je na het lezen van bovenstaande informatie nog vragen? Stuur dan een mail naar vervangers@innovo.nl
Alleen bij dringende zaken over een probleem m.b.t vervanging op dezelfde dag of de dag erna, kun je contact opnemen tussen 07.00-9.00 uur (ma t/m vr) en 20.00-20.30 uur (ma t/m vr en zo) via telefoonnummer: 045-8889499

Tot snel bij INNOVO!
Deel deze pagina linkedin facebook twitter meer