100-jarig jubileumfeest

Basisschool St. Martinus 'oet Welte' bestaat dit schooljaar 100 jaar en dat is afgelopen week groots gevierd.

Op woensdag hadden de leerkrachten een toneelvoorstelling ingestudeerd voor alle leerlingen met als thema: Rond de wereld met Mart en Tinus. Op deze mooie dag werden de kinderen ook nog getrakteerd op een heerlijk ijsje.

Op donderdag stond de school in het teken van het circus. Alle kinderen hebben op deze dag verschillende circusacts ingestudeerd van jongleren, goochelaars, balanceren, clowns, Arabische show tot een limbo-act. Op het einde van de dag werden deze acts in een echte piste en tent opgevoerd voor alle kinderen en meesters van onze school.

Op vrijdag is de hele school naar de bioscoop geweest. De jongste kinderen bezochten de film 'Alvin en de chipmunks', de middenbouw 'Angry birds' en de bovenbouw bezocht 'Jungle book'. In de avond werd een grootse reünie georganiseerd met in totaal 650 oud-leerlingen. De avond werd opgeluisterd  met diverse Dj’s en als hoofdact  de 26-koppige bigband “Doom Kollektief” uit Welten.

Op zaterdagavond werd er een disco-avond georganiseerd voor alle kinderen en ouders. Ook deze avond werd met 450 ouders en kinderen een groot succes! Dj’s, springkussens, snoepkraampjes, ballonnenclowns mochten op dit kinderfeest uiteraard niet ontbreken.

We mogen terugkijken op een fantastisch jubileumfeest!01.06.2016