INNOVO en het Kinder Glazen Huis

Het Kinder Glazen Huis ligt aan de Akerstraat nr. 5 (op ongeveer 20m van het Pancratiusplein). Tijdens de week van Serious Request, zaterdag 19 december t/m donderdag 24 december, kunnen kinderen van 4 tot en met 12 jaar hier terecht voor leuke workshops.

Iedere dag organiseert Kinderopvang Humanitas workshops vanaf 10:30 uur tot 17:30 uur. Pedagogisch medewerkers zullen deze workshops mee uitvoeren. Van creatief tot techniek, er is voor ieder wat wils. De opbrengst van deze workshops zal aan het einde van de Serious Request week door de kinderen middels een cheque bij het Glazen Huis worden aangeboden.

Op vrijdagmiddag 18 december wordt er tussen 14.00 - 16.00 uur een radio uitzending gemaakt vanaf het Pancratiusplein. Deze uitzending staat in het teken van scholen, klassen en leerlingen. De dag dat 3FM Serious Request van start zal gaan is tevens de laatste schooldag van 2015. Op deze middag kunnen de scholen die in actie zijn geweest met de hele klas een donatie langs brengen en een cheque aanbieden. Dit is hét moment om samen de actie’s af te ronden op het plein en de vakantie in te luiden! 

Willen jullie de donatie persoonlijk afleveren, laat het dan weten via laura@srh15.nl zodat de organisatie ongeveer weet met hoeveel leerlingen jullie komen.
17.12.2015
Deel deze pagina linkedin facebook twitter meer