Benoeming Joan van Zomeren tot bestuursvoorzitter van MosaLira

Met ingang van 1 september 2018 is ons CvB-lid en zeer gewaardeerde collega Joan van Zomeren benoemd als voorzitter College van Bestuur van MosaLira in Maastricht. Per gelijke datum zal zij INNOVO verlaten na een dienstverband van bijna negen jaar. Uiteraard zullen wij op passende wijze aandacht besteden aan haar afscheid.

Als INNOVO zijn wij Joan zeer erkentelijk en dankbaar voor de grote bijdragen, die zij aan het huidige succes van INNOVO en onze scholen heeft geleverd. Grote betrokkenheid, uitstekende bestuurlijke kwaliteiten, vasthoudendheid en steeds oog voor het kwetsbare, kenmerken haar professioneel handelen.

Ook haar humor en vrolijkheid  waren steeds aanstekelijk en hebben glans gegeven aan haar rol en optreden binnen INNOVO, in de Zuid-Limburgse samenwerking op tal van terreinen en ook landelijk bij de PO-raad. Wij gaan Joan missen als bestuurder van INNOVO en tegelijk keert zij terug in het Zuid-Limburgse bestuurlijke landschap, waardoor wij onze goede samenwerking persoonlijk en tussen de stichtingen kunnen voortzetten. Graag wensen wij Joan alle succes in haar nieuwe functie bij de collega‚Äôs in Maastricht.

 


 

05.06.2018
Deel deze pagina linkedin facebook twitter meer