Lune en Thera winnen ‘Talent aan de Horizon 2017’

Op woensdag 24 mei vond in een bomvolle bovenzaal van het Cultuurhuis in Heerlen de vierde editie van “Talent aan de Horizon” plaats, georganiseerd door de LeerlingenRaad van Basisschool de Horizon onder het schoolmotto “Oog voor talenten”.

Tijdens deze avond wordt de leerlingen van de school vanaf groep 4 een kans geboden om hun talent op een groot podium te laten zien aan medeleerlingen, hun familie en hun leerkrachten.
 
Ook tijdens de editie van dit jaar was er een zeer gevarieerd programma. In een tot de nok toe gevuld Cultuurhuis werd gezongen, gedanst, gitaar gespeeld en gedrumd. Ook waren er leerlingen met hun dwarsfluit en klarinet. Er was zelfs een act met een éénwieler, die door een hoepel sprong.
 
Er kan echter maar één act met de wisselbeker naar huis. Dit jaar wonnen Lune en Thera, leerlingen van groep 6A, met hun ‘dansende baby’s’-act de grote Horizon-Wisselbeker. Daarnaast kregen alle deelnemers als beloning voor hun getoonde talent een kleine beker met een medaille, begeleid door een geweldig groot applaus van het tevreden publiek.


12.06.2017
Deel deze pagina linkedin facebook twitter meer